The Project

Space and greenery close to the lake

This new contemporary and refined residence called ‘La Capite’ is located in Chambésy, close to the lake, and offers an ideal living environment.

Thanks to the optimal double orientation and front openings of these villas, living space remains luminous from morning to evening. A central patio allows light and greenery to enter into the heart of the house. The living room, dining room and kitchen are disposed around the patio on the upper ground floor. Large windows enable an easy transition between indoor spaces and outdoor generous garden terraces.

An overhead opening in the patio and onto the lower ground floor entrance increases the feeling of space. You enter the house onto a cloakroom and visitor bathroom before moving up to the first floor. The lower ground floor also includes a fitness, laundry and technical rooms.

The two-story living room adds to the feeling of space. The first-floor mezzanine can be used as an office, TV room or library and can serve as a bedroom if necessary.

The first floor has two children’s bedrooms, a bathroom with a double sink and separate toilets. Parents will enjoy the privacy of the master bedroom situated on the second floor. It has a dressing room, large bathroom and two terraces on either side.

Each villa comes with two covered parking spaces and a private garden of 100m2. The interior design and landscaping is of high standard and allocated budgets are generous.